Skal du være med i en af nettets største gratis konkurrencer, hvor der spilles om 500.000 kr. med gratis deltagelse? Spillet er en kamp-predictor for Premier League på Boxing Day. Du kan deltage gratis her - eller læse mere om den gratis konkurrence nedenfor.

Deltag gratis i konkurrence om 500.000 kr. her

Brugere kan lave forudsigelser om fire kampe i hver runde af turneringen, hvilket vil indebære at forudsige det korrekte resultat af kampene og dermed også vinderen. Point vil blive tildelt for korrekte svar. Vinderen vil være den spiller, der korrekt forudsiger alle fire resultater på en kampdag. I hvert spil er der en jackpot-præmie på 500.000 kr. til den deltager, der korrekt forudsiger alle fire Premier League-resultater. Hvis ingen deltager forudsiger alle fire resultater, er der en gevinst på 200.000 kr. til den deltager, der ligger nummer et på rundens leaderboard.
Konkurrencen arrangeres af Unibet, og derfor viser vi lige en sjov video fra deres hånd fra Youtube:

Regler og vilkår for gratis konkurrence


Ved at deltage i dette spil antages det, at deltagere accepterer regler og vilkår. I tilfælde af uafgjort – enten i forhold til jackpot-præmien eller førstepladsen på leaderboardet – vil gevinsten blive fordelt mellem spillerne, der ligger lige. De 200.000 kr. vil kun blive givet, hvis der ikke er en vinder af jackpot-præmien. Predictor-spillet slutter med Matchdag 19 som starter tirsdag den 26. december 2018 klokken 16:00. Vinderne vil få besked via email eller telefon inden for 30 dage efter slutdatoen, og det er ikke muligt at få mere end én gevinst per spiller.
Unibets kontrol, forbeholder Unibet sig retten til at give denne gevinst til en anden deltager. Unibets beslutning er endelig og bindende for alle deltagere i alle henseender. Unibet vil ikke gå i dialog med spillere om denne beslutning. Deltagere, der ikke overholder disse betingelser, vil blive diskvalificerede.
Unibet kan nægte eller diskvalificere en deltager (heriblandt vindere), hvis den pågældende deltager eller en person, der er godkendt af deltageren til at behandle dennes adgang, behandler Unibets personale på en måde, som kan anses for upassende, ulovlig eller stødende. Hvis vinderen diskvalificeres, forbeholder Unibet sig retten til at give præmien til en anden deltager. Vinderne vil ikke kunne vinde mere end en gevinst pr. konkurrence.
I tilfælde af dødsfald eller personskade som følge af uagtsomhed eller svig og for så vidt som loven tillader det, frasiger Unibet og deres associerede selskaber og agenter sig ansvar og alle forpligtelser som følge af udsættelse, ophævelse, forsinkelse eller ændringer i præmieoplysningerne uden for deres kontrol og for enhver handling eller standard hos en tredjepartsleverandør. Regler og vilkår fra en tredjepartsleverandør vil også være gældende i forhold til gevinsten. Hvis der er en konflikt mellem tredjepartens regler og vilkår og disse regler og vilkår, er det disse, der er gældende.
Unibet er ikke ansvarlig for gevinster, der ikke når frem til vinderen af årsager, der er uden for Unibets kontrol. Hvis en spiller ikke kan kontaktes inden for en rimelig tidsperiode og ikke er i stand til acceptere gevinsten af årsager der er uden for Dette spil og enhver uenighed eller krav, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse hermed, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lovgivning. Du er uigenkaldeligt enig i, at retsinstanserne i Danmark har enekompetence til at afgøre enhver tvist eller krav, der opstår ud af eller i forbindelse med dette spil.