Gæt nogle af de fordele, som du kan få med Falck BoligRedning. Så kan du nemlig vinde et gavekort på 5.000 kr. til Silvan med Falck:


Konkurrencen udbydes af Falck Danmark A/S, som står bag Falck Boligredning. Alle, der besvarer spørgsmål, er med i lodtrækningen. Præmien består af et gavekort på 5.000 kr. til Silvan, som udtrækkes den 30. september 2015. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Falcks hjemmeside. Ansatte i Falck koncernen kan ikke deltage, men ellers gælder der ingen begrænsninger.

Mere om Boligredning, som konkurrencen omhandler


Vidste du, at Falck kan gøre dit liv som husejer lidt lettere og tryggere? Med Falck BoligRedning får du et helt korps af specialuddannede reddere og rådgivere til rådighed.

Få praktisk hjælp til huset - Og spar både tid og penge


Som husejer kan du nemt støde på problemer, der kan medføre uforudsete udgifter. Specielt hvis du ikke selv har mulighed for eller tid til at klare det. Med Falck Boligredning er hjælpen altid kun et opkald væk. Falck kan hjælpe i en masse situationer, som enten vil koste tid, besvær eller penge til håndværker/handyman. Det får du bl.a.:
  • Rens af tagrender og tag
  • Kloakservice og skadedyrsbekæmpelse
  • Undersøgelse af fugt og skimmelsvamp
  • Hjælp til skader på huset ved skybrud og storm – og MEGET mere
OBS: Dit BoligRednings-abonnement træder i kraft tre dage efter bestilling, og abonnementet må ikke tegnes på en kendt akut skade. BoligRedning Plus og Super dækker op til 350 kvm. Vil du vide mere om alle fordelene? Læs mere om BoligRedning i Falcks brochure på hjemmesiden. OBS: Lige nu sparer du 10 % første år, når du bestiller BoligRedning Super. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. august 2015. Men begynd med at være med i deres konkurrence om et gavekort til Silvan.