Der er masser af muligheder for at vinde spændende præmier for øjeblikket. Det bedste af det hele er naturligvis, at det er helt gratis at være med. Det kræver blot, at du tilmelder dig. Der er tale om helt legitime og retfærdige konkurrencer, hvor du ikke risikerer at modtage et hav af spam-mails efterfølgende. Du tilmelder dig nemlig kun respektable firmaer, der er under tilsyn af de danske myndigheder.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvor du kan vinde følgende præmier:

- en drømmerejse til en værdi af 50.000 kr. og andre kontanter gevinster
- en dag som Eurojackpot-rig til en værdi af 100.000 kr.
- 2 x 1.000 i gavekort uge efter uge
- 3 gavekort til A Hereford Beefstouw eller 5 x 500 kr. hver dag

Der er tale om 4 forskellige konkurrencer, så der er masser af gevinstmuligheder.

Vind drømmerejsen til 50.000 kr.


Vær med i konkurrencen om en drømmerejse til 50.000 kr. Ja, det lyder jo fantastisk med en rejse, men hvordan deltager jeg konkurrencen? Det er heldigvis super nemt! Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto hos Vera&John, så har du allerede optjent dit første lod. Derudover får du også ét ekstra lod, hver dag du logger ind inden for kampagneperioden. Der er flere forskellige muligheder for at få flere lodder, men alt dette kan du læse mere om her, hvor du også tilmelder dig konkurrencen helt gratis.

Vind en smagsprøve på, hvordan det er at være Eurojackpot-rig


Har du nogensinde overvejet, hvordan det må være at være Eurojackpot-rig? Du kender vel Eurojackpot? Det er Lotto på europæisk plan, hvor du nogle gange kan vinde mere end en halv mia. kr. Det er mange penge for selv de rigeste rige. Chancerne for at vinde er naturligvis mikroskopiske, men nu kan du vinde en smagsprøve på, hvordan det må være at være Eurojackpot-rig. Du og en ledsager kan vinde en hel dag i overdådig luksus, hvor I kommer til at gøre og opleve ting, de fleste af os kun drømmer om, til en værdi á 100.000 kr. i alt. Dagen foregår i København, hvor I bl.a. bliver kørt rundt i den vildeste bil med privatchauffør, spiser middag på de lækreste restauranter, overnatter i præsidentsuiten på et luksushotel, og så får I selvfølgelig mulighed for selv at sætte jeres præg på dagen. Vil I til koncert med backstage-adgang? Vil I shoppe på Strøget for 20.000 kr. hver? Vil I flyve med helikopter? Næsten alt kan lade sig gøre! Tilmeld dig EuroJackpots gratis konkurrence om 100.000 kr.

Vind lækre bøffer eller kontanter i Bøfjagten


Januar måned er for længst overstået, og dermed er det håbløse nytårsforsæt med at træne to gange om dagen og leve på en diæt udelukkende bestående af quinoa, spidskål og ingefær-beriget mineralvand heldigvis også gået fløjten. Nu er det tid til BØF! Danske Spil udlodder nu tre spisegavekort på hver 2.000 kroner, så der både er nok til en lækker bøf, masser af tilbehør og en rigtig god flaske drue, og det koster ikke en krone at deltage.

Du kan tilmelde dig en enkelt gang og få chancen for at vinde. Men faktisk kan du også logge ind dagligt og få en ny chance for at vinde. Hver dag du logger ind får du nemlig også et lod i lodtrækningen om de tre spisegavekort. Ikke nok med det, så giver Danske Spil også hver dag fem præmier á 500 kroner væk, blandt alle der får et lod. Det eneste, du skal gøre, er at gå til din kampagneoversigt, tilmelde dig "Bøfjagten" og bagefter skrabe det grønne skrabelod, der dukker op på din kampagneside. Du får med det samme at vide, om du har vundet de 500 kroner, mens lodtrækningen om de tre Hereford-gavekort finder sted den fredag den 23. februar. Du kan læse mere om, hvordan du får dit lod her.

Millionærspillet - vind 2 x 1.000 kr. hver eneste uge


Lottos Millionærgaranti finder mindst to nye millionærer i Danmark hver eneste uge. I Millionærspillet skal du på tid navigere rundt et sted i Danmark og gætte, hvor ugens Lotto-millionærer bor. Hver uge trækkes der lod om 2x1.000 kr. blandt alle deltagere. Millionærspillet er et gratis spil, som er ren og skær underholdning. Sådan spiller du med i det sjove gratis spil:

  1. Gå til Millionærspillet her.
  2. Du skal gætte, hvor ugens to millionærer hører til. Du bevæger dig rundt ved at navigere fra Google Street View.
  3. Brug mus, hvis du sidder på en computer til at vælge kommune. Hvis du spiller fra din mobiltelefon, kan du zoome ind og ud på kortet og vælge kommune med fingrene
  4. Du har 5 minutter pr. spil til at gætte, i hvilken kommune millionen er vundet
  5. Når du er klar til at gætte, kan du trykke "Gæt nu"
  6. Du gætter ved at placere din pin på kortet og trykke "Vælg"
  7. Du får min. 1 lodder og max. 5 lodder pr. spil
  8. Du kan spille med en gang om ugen, og vælge at gætte begge ugens millionærer eller kun gætte den ene millionær
  9. Jo tættere du kommer på i hvilke kommuner millionerne er vundet, jo flere point får du – og jo større er din chance for at vinde et gavekort til en værdi af 1.000 kr.

Se en sjov oversigt over konkurrencerne fra Facebook her:


Du kan klikke dig frem og tilbage mellem konkurrencerne. Klik på et billede for at komme direkte til en af disse konkurrencer.

Du kan også læse lidt mere på Twitter her.

Det er ikke de eneste fede konkurrencer online. For lidt tid tilbage kørte Unibet en konkurrence, hvor man kunne vinde 1 mio. kr. Den har vi et lille Youtube klip fra, hvis du kunne tænke dig at se, hvordan det så ud:


Endelig kører vi jo en ugentlig konkurrence med denne Facebook-side.

Held og lykke!