Så er det tid til at vinde et rejsegavekort på 25.000 kr. Konkurrencen udbydes af Danske Spil, og deltagelse er gratis her. Hvis du er glad for ting, der er gratis, så er Danske Spil i øvrigt et oplagt sted at klikke dig ind på. Lige nu kan du få følgende gratis tilbud:
Klik dig ind via links ovenfor for at få dine gratis spillekroner, og via linksene kan du også læse om eventuelle regler og vilkår samt gyldighedsperiode.

Mere om konkurrencen om rejsegavekort på 25.000 kr.

Konkurrencen løber til og med den 30. november 2018. Du skal være mindst 18 år for at deltage, og du skal være bosiddende i Danmark, Grønland eller Færøerne. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og det er med andre ord helt gratis at deltage i denne konkurrence. Hovedpræmien er et rejsegavekort på 25.000 kr., og man er med i lodtrækningen, når man har tilmeldt sig via konkurrencelinket ovenfor. Den heldige vinderen udtrækkes den 1. december 2018 og vil blive kontaktet direkte via e-mail eller telefon.

Nærmere om konkurrencebetingelser for konkurrencen

Du tilmelder dig gratis via ovenstående link inden den 30. oktober 2018. Du skal være min. 18 år, og du skal være bosiddende i Danmark. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og deltagelse er således helt gratis.
Der trækkes lod om et rejsegavekort på 25.000 kr. Præmien er personlig, hvilket indebærer, at den ikke kan sælges eller på anden vis overdrages til anden person. Præmien kan konverteres til kontanter.
Danske Spil A/S betaler præmieafgiften og eventuelle skatter knyttet til præmien i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Du skal således ikke betale en præmieafgift, og du vil heller ikke indkomstbeskattes af præmien.
Der udtrækkes én vinder blandt alle korrekte svar. Vinderen trækkes den 1. december 2018 og får direkte besked via telefon eller e-mail. Vinderen offentliggøres i nyhedsmail fra Danske Spil senest d. 21. december 2018. Såfremt præmieoverrækkelsen ikke kan ske grundet vinderens forhold, vil kravet på præmien forældes den 15. december 2018. Herefter kan vinderen ikke gøre krav på præmien længere, og en ny vinder vil blive udtrukket.
Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Danske Lotteri Spil. Danske Lotteri Spil forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår. Danske Lotteri Spil tager forbehold for trykfejl og fejl i de her givne informationer.
Medarbejdere i Danske Spil koncernen og deres nærtstående samt samarbejdspartnere og deres nærtstående kan ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd, kan Danske Spil se bort fra din deltagelse.
Danske Lotteri Spil forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Danske Lotteri Spils kontrol. Danske Lotteri Spil erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Konkurrencen afholdes af Danske Lotteri Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby, CVR.nr: 33034482. Danske Lotteri Spil kan kontaktes vedrørende denne konkurrence på tlf. 36 72 80 80 eller mail.